fbpx

Even voorstellen

Wij, Nicolle Wolffenbuttel – van Amelsvoort en Anton Wolffenbuttel hebben enkele jaren geleden Ademcoaching mogen ervaren. Het heeft ons leven op een positieve manier veranderd. We ervaren het leven nu meer vanuit wie we echt zijn. Dat zorgt ervoor dat we steeds vanuit verwondering naar het leven kijken. Dit geven wij graag door.

Ademcoaching zorgt ervoor dat denken en voelen verbonden wordt (intuïtief).

Maak kennis met Ademcoaching!

Het innerlijk vertrouwen wordt weer wakker gemaakt. Het daagt je uit om een persoonlijke reis te maken waarbij je de balans kunt vinden om weer vanuit daadkracht en mededogen in het leven te staan.

Wat is het doel van de Ademcoaching kennismaking?

Wij bieden je graag de mogelijkheid om Ademcoaching te ervaren. Het is onze missie dat zoveel mogelijk mensen bekend worden met Ademcoaching. Wij zijn ervan overtuigd dat deze levenswijze bijdraagt tot een mooiere wereld. Met Ademcoaching harmoniserend ademen realiseren we verdieping doordat we gebruik maken van:

 • ademhalingscadans en -ritme;
 • bewustwording, begeleiding en praktische tools;
 • doorbreken van beperkende adempatronen;
 • lichaamswerk door communicatie met de taal van je lichaam en het luisteren naar de wijsheid van het lichaam;
 • verdieping bewustwording door ademanalyses van het groter perspectief; 

Het einddoel:

 • Volledige inademing heeft een directe relatie met volheid toelaten, ontvangen en omarmen, het innemen van je eigen (adem)ruimte, met als sterkste vertaling:
  Ja-zeggen tegen het leven.
 • Ontspannen uitademen heeft een directe relatie met geven, loslaten, het geven van (adem)ruimte aan anderen, met als sterkste vertaling: niets zeggen, ontladen en vergeven:
  geen etiket erop plakken, geen emoties van eerdere ervaringen opplakken.

Waar kan ik mij aanmelden?

Voor het aanmelden en de kosten van de kennismaking kun je contact opnemen via onderstaande knop. Samen prikken wij een datum wanneer jouw ontspanningsmoment plaatsvindt!

Meld je aan