De Epiphora Methode

De weg naar herstel terugvinden

Steeds meer mensen kampen met (chronische) klachten die om wat voor reden dan ook niet of nauwelijks verminderen. Zeker nu, in de nasleep van de Corona pandemie, zie ik veel mensen met Long-Covid voorbij komen. Uiteraard herstellen mensen wel in enige mate maar de echte aloude fitheid die men voorheen ervoer is weg en lijkt maar niet terug te keren.

Klachten

Niet alleen bij Long Covid kan de Epiphora methode uitkomst bieden, ook bij andere chronische en algemene fysieke ongemakken kan deze methode worden ingezet. Prikkelbare darm syndroom, extreme vermoeidheid, constant vermoeide spieren en een heel scala aan vervelende lichamelijke reacties vanuit het lichaam vanwege het onvermogen om te herstellen.

Zij gingen je voor!

Lees hier de uitgebreide ervaringen van mijn cliënten die ik heb mogen helpen door middel van de Epiphora methode.

Hoofdhuid / haarwortel pijn

 

Bekijk de reviews

Overgevoelig gehoor

 

Drukkende nek en hoofdklachten

 

Prikkelbare darmen

 

Wazig zien

 

Verzuurde spieren

 

Wolffenbuttel Lifecoaching | Anton Wolffenbuttel | lifecoach Tiel | Breathfulness coach

Is Epiphora wat voor jou?

De Epiphora Methode is een fysieke oefening die jouw lichaam weer in staat stelt om te herstellen. Ik kan je hierbij begeleiden en je de (ademhaling) technieken aanleren die je dagelijks zelf kunt uitvoeren. Samen monitoren we je vooruitgang en bewandelen we de weg naar herstel.

Heb jij last van één of meerdere bovenstaande klachten? Doe dan de test en wellicht is de Epiphora Methode wat voor jou!

Naar het testformulier

De Epiphora Methode, hoe het werkt.

In de onderstaande video geeft grondlegger Hans Timmerman een uitgebreide toelichting over hoe de Epiphora Methode werkt:

Meer informatie?

Will je meer informatie over de Epiphora Methode of twijfel je of Epiphora wat voor jou is? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen