Zij gingen je voor!

Lees hier de ervaringen van mijn clienten met de Epiphora methode

Ongeveer een halfjaar geleden kwam ik voor het eerst bij Anton.
Hij was (en is) erg betrokken bij mijn long-COVID hersteltraject.
Hij heeft mij de Epiphora oefeningen aangeleerd, waar ik veel baat bij heb.
We hebben regelmatig contact om bij te houden hoe het gaat en hij is bereikbaar voor eventuele vragen tussendoor.
Ook heeft hij me geholpen met buikklachten, deze zijn inmiddels helemaal verdwenen.
Daarnaast heb ik gisteren mijn tweede ademsessie gehad. Ik blijf het bijzonder vinden wat er allemaal loskomt.
Het helpt mij dingen beter te verwerken en dit heeft echt positieve invloed op mijn herstel.

Ik zou een bezoek zeker aanraden!

Anoniem

De epiphora methode heeft mij weer mijn “oude leven” teruggegeven. Ongeveer een jaar geleden heb ik een covid besmetting doorgemaakt met 2 x een hartzakje ontsteking als gevolg. Ik knapte hier niet van op, bleef moe, veel slapen, slechte concentratie, vergeetachtig, pijn in mijn huid, hersen mist, koud tot op mijn botten. Ook een hoge en snelle ademhaling welke ik niet kon corrigeren.

Via internet kwam ik de epiphora methode tegen. De uitleg over het resetten van mijn brein sprak me erg aan. 

Zodoende ben ik bij Anton terecht gekomen, en ik ben enorm blij!! Al binnen 2 weken merkte ik verschil, en nu, na 6 weken oefenen voel me weer bijna als vanouds. De hersenmist is weg, alles ziet weer helder. Mijn concentratie en geheugen  zijn stukken verbetert, mijn werk loopt makkelijker, ik ben minder koud. Mijn omgeving merkt dat ik weer vrolijker ben, zing en fluit als ik ergens mee bezig ben, grapjes maak.

Anton heeft me heel fijn begeleid in dit proces. De oefeningen goed uitgelegd, hij vraagt na hoe het gaat, is geduldig en is bereikbaar voor vragen. Echt TOP.

Het 2 x daags oefenen vraagt tijd en doorzetting, voor mij levert het echter zoveel positieve veranderingen op, dat ik het meer dan de moeite waard vind.

Anton, nogmaals hartelijk dank voor je fijne begeleiding, je geduld, en dat je voor mij de juiste manier gevonden hebt om mij de oefeningen te laten begrijpen en goed uit te voeren.

Ans / Maas&Waal

Graag wil ik het volgende met jullie delen in mijn herstel van post-covid. Afgelopen week een hele mooie en bijzondere ademsessie bij Anton mogen meemaken. Ik heb het ervaren als een reis door mijn hele leven en lichaam waarbij er oude pijnpunten werden opengebroken en nieuwe inzichten kwamen. Dit alles onder een zachte en steunende begeleiding van Anton die precies aanvoelde waar wat nodig was. Dit is een verdere stap in mijn herstel. Dit gun ik jullie allemaal, daarom deel ik deze ervaring hier. Dank Anton.

Anoniem

Als echte twijfelaar heb ik weken getwijfeld of ik de Epiphora druppels en ademtherapie moest proberen. Mijn hoofd vond er natuurlijk ook van alles van. Maar na een grote terugval in mei, bleven vooral de tintelingen in armen en handen mij enorm frustreren. Dus toch maar naar Anton… na het maken van de druppels op maat en een korte ademsessie, kwam ik weer thuis en vroeg mezelf af wanneer mijn armen weer gingen tintelen en verzuren. Dit was normaal dagelijks en zeker na een activiteit, therapie of drukke dag, de hele tijd aanwezig. Maar de tintelingen bleven zo goed als weg en na 2 weken waren ze in mijn armen vrijwel helemaal weg. Het herstel van activiteiten leek ook sneller en beter te gaan.

Inmiddels ben ik 10 weken verder en ben nogmaals bij Anton geweest voor een ademsessie. Na ieder ademsessie blijft mijn ademhalingsfrequentie ook thuis voor een aantal dagen rustiger.

Ook al vindt mijn hoofd er nog steeds van alles van, ik merk dat het resultaat geeft. Ik ben rustiger, relaxter en minder lichamelijke klachten. Dus de volgende afspraak staan alweer gepland.

Anoniem

Ik heb in februari 2021 Corona gehad, met daarna long-covid. Wat vooral bleef hangen is geheugenverlies, concentratie, last van prikkels geluid en licht. Toen ben ik in contact gekomen met Anton en heb bij hem epiphora methoden gevolgd met extra ademsessies. Dit heeft mij weer een stuk verder geholpen. Het geheugen/concentratie werkt weer beter, niet als voor Corona maar ben blij met waar ik nu sta dankzij Anton.👍Zeker een aanrader als je niet meer verder komt of zoekt naar verbeteringen fysiek en mentaal.

Anoniem

Ik ben  moeder van onze 3 meiden van 13, 11 en 8. Ik heb thuis mijn gastouderopvang … én heb helaas sinds bijna een jaar long-covid klachten… Ik nodig jullie graag uit om mijn persoonlijk verhaal te lezen en wat Anton daarin voor rol speelt. Dus als je wil, lees gerust met me mee…

>>>>> _________________________________<<<<<

‘IK WEET NOG DAT IK DACHT… ZO ‘N KORRELTJE… WAT DOET DAT NOU?

DAT HEB IK GEWETEN! GROOT RESPECT VOOR DIT KLEINE KORRELTJE’.

Nu bijna een jaar geleden was het zover. Een positieve test in handen, ja, wij alle 5 waren nu ook de klos. Hoewel we al die tijd voorzichtig waren geweest wisten we, met 3 schoolgaande meiden en een gastouderopvang aan huis, dat het meer de vraag was… ‘wanneer’ dan ‘of’ het virus langs zou komen. Vlak na Sinterklaas was het dan ook zover… Pakjesavond komende maandag is dan ook extra bijzonder… zelfs onze oudste dochter van 13 jaar, zei gisteren… ‘Weet je nog mam vorig jaar… toen gingen we samen shoppen voor de feestdagen…’ Dit jaar doen we dit online…

Waar ik dacht ‘rustig’ zonder teveel spanning, door die week ziek zijn heen te rollen, rustend, afgewisseld met de begeleiding van de online les van onze jongedame in groep 3, stuiterend achter het beeldscherm, kreeg ik aan het eind van die week thuis weer aardig m ’n klusjes gedaan. Een opluchting, ik voelde me weer prima. Het hele gezin leek opgeknapt.

Onverwacht dan ook, toen ik voor het eerst het dorp inging, in een drukke Hema stond, op zoek naar een kersttrui maat 146 voor onze middelste dochter, ik het ineens warm kreeg, misselijk werd, ging duizelen, benauwd, overprikkeld, en het enige dat ik kon doen was de winkel uitrennen, en buiten op een bankje diep ademhalen in de frisse lucht en vooral uit de drukte zijn. Ik weet nog dat ik mijn net gekochte flesje cola helemaal leegdronk in de hoop dat het een oppepper zou geven.

Inmiddels weet ik dat het POTS en dysautonomie klachten waren mede vanuit interne verkrampingen en intense vermoeidheid, maar toen wist ik niet wat me overkwam. En hoewel ik goed m ’n lijf kan voelen en m n intuïtie prima ontwikkeld is, voelde ik dít niet aankomen. Met andere woorden, slechte doorbloeding van het brein, en een zenuwstelsel totaal van de wap dat, vanaf dat moment, bij de gekste dingen ineens op hol kon slaan, in de vecht- vluchtstand, alsof er een beer achter me aanzat, terwijl ik gewoon met een kop thee onder een dekentje op de bank zat of lag. Mijn zoektocht begon…

Het bekende riedeltje volgde… na enkele maanden, verwijzing via de huisarts, longarts, ergo, fysio en later logopedie ivm. mijn te hoge ademhaling die maar niet wilde zakken door de interne verkramping. Maar het herstel duurde lang, leek niks op te schieten… ik hoor de longarts nóg zeggen… ‘2 Maanden… dat is níks bij Long- Covid’. En hij had gelijk.

Uiteindelijk kwam ik via de facebookgroep Long- Covid Nederland in contact met het aanbod van online Yoga bij Post- Covid. Een initiatief van een aantal yoga leraressen die ook begrepen dat het zenuwstelsel, brein en de nervus vagus, tot rust moeten komen, gewoon vanuit je eigen bed of yogamat thuis… zo fijn, lotgenoten, het gevoel van ‘samen’. En.. vooral ook blij, nu kon ik zelf wat dóen aan mijn herstel en ervaringen delen.

Via deze facebookgroep, kwam ook de oproep van Anton met zijn pilot Epiphora voorbij. Zijn voorstel was enkele weken bioresonantie korrels met de Epiphora-energie in te nemen zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam in gang gezet kon worden. Onder het mom van, ‘baadt het niet dan schaadt het niet, slechter kan het niet worden’, heb ik me diezelfde dag nog aangemeld. Ergens wist ik, dit is het, de volgende stap. Ergo was klaar met me, logopedie ook, fysio nog te heftig…, maar dít was een optie. Doordat ik niet naar de praktijk kon komen, hebben we gewerkt met de standaard korrels, zo goed mogelijk op maat gemaakt door een beschrijving van mezelf op te sturen. Ik weet nog dat ik dacht… nou ik ben benieuwd… zo ’n korreltje, wat doet dat nou? Nou dat heb ik geweten! Groot respect nu voor dit kleine korreltje…

Na een aantal dagen flinke detox reactie, kwam er meer balans, mijn lijf ging na ruim een half jaar verkrampt te zijn geweest, volledig open vanbinnen. Ik voelde ontspanning, tintelingen, het stroomde weer, en langzaam kreeg ik meer energie, Beetje bij beetje verdween de benauwdheid, hoofdpijn, verkramping vanuit de nek, werd ik minder duizelig, de ademhaling ging omlaag, hyperventilatie verdween. Evengoed bleef ik veel rusten en regelmatig plat liggen, maar waar het herstel voorheen gepaard ging met flinke terugvallen van enkele weken en later enkele dagen, was het nu meer een middag rusten en liggen, en ik kon weer door. Meditatie en bodyscans hielpen ook tijdens deze middagen plat liggen. Ook de intense hoofdpijnen verdwenen zelfs tijdens de terugvallen.

Ik stond na lange tijd zelfs aan het eind van de dag nog een potje te koken, klasgenootjes konden weer komen spelen, en ik liep weer een klein rondje om het dierenweitje langs ons huis zonder dat mijn zenuwstelsel van de wap raakte van de bewegings- en omgevingsprikkels. Voorheen haalde ik nét het bankje…

Inmiddels heb ik ook de fysieke Epiphora oefeningen geleerd die ik dagelijks toepas, de combinatie met de korrels werkt voor mij bijzonder sterk.

Afgelopen herfstvakantie voor het eerst weer met onze dochter en man, op terras kunnen zitten zonder dat mijn zenuwstelsel op tilt sloeg, en bestelde daar sinds lange tijd voor het eerst op terras een pompoensoep. De eerste stap de wereld in was gezet. Dat was geweldig.

Wegens een lichte terugval, nu na de booster, weet ik waar de draad op te pakken, wéét ik wat ik doen moet én waar ik heen wil. Dat maakt me sterk. De tools die ik vond via Anton. Mijn uiteindelijke doel voor volgend jaar december 2023… ‘ inkopen doen voor de feestdagen, ‘gewoon’ gezellig, samen met onze meiden.’ 

Anoniem
Wolffenbuttel Lifecoaching | Anton Wolffenbuttel | lifecoach Tiel | Breathfulness coach

Blogs van Wolffenbuttel Lifecoaching

Long Covid en Epiphora, meer dan oefeningen

De Epiphora Methode belooft mooie resultaten in herstel voor mensen met chronische klachten

Ademtherapie, herstellen van je zelfbewustzijn

Ben je er weleens bewust van dat je verkeerd ademt? In deze blog neem ik [...]

MEP

Mind Eye Power gaat over de verbinding tussen hoofd, hart en buik. Met eenvoudige volgbewegingen [...]

Long Covid

Long Covid klachten kunnen een behoorlijke aanslag op de fysieke en geestelijke gesteldheid zijn. Ademcoaching [...]

Breathfulness coaching | Lifecoaching | Anton Wolffenbuttel | lifecoach Tiel | Breathfulness coach