Over Wolffenbuttel

Luisterend naar de naam Anton en woonachtig in Tiel, ben ik de oprichter van Wolffenbuttel LifeCoaching. Mijn gehele volwassen leven haal ik plezier uit het begeleiden van mensen. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige op de afdelingen intensive care, chirurgie en spoedeisende hulp. Daar heb ik geleerd om snel dingen te overzien, actie te ondernemen, te improviseren en altijd rustig te blijven. Met die rust begeleid ik mensen vanuit mijn eigen praktijk. Vanuit deze zorg-intensieve functies heb ik ruim 10 jaar geleden besloten om verder te kijken dan de reguliere geneeswijze.

 

Wolffenbuttel Lifecoaching | Anton Wolffenbuttel | lifecoach Tiel | Breathfulness coach

Holistische benadering

Voor iedere lichamelijke klacht, kan een dieperliggende, innerlijke blokkade de oorzaak zijn. De holistische benadering stelt dat ademhaling, voeding, beweging en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Op deze wijze zie ik verbanden tussen lichamelijke klachten. Ik geloof dan ook in het zelf genezend vermogen van de mens. De sleutel is de balans vinden tussen deze elementen.

Bewustwording

Mijn streven is, dat mensen zich bewust worden van hun onderbewustzijn. Ik kan genieten van groei, van stappen die mijn klanten maken als ik met ze mag werken. Tijdens mijn sessies en begeleidingsgesprekken geef ik hen onvoorwaardelijke aandacht en zorg ik ervoor dat ze zich veilig, gezien en gehoord voelen.

Wat voor mij centraal staat, is dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen proces van zelfrealisatie. Tijdens mijn opleiding tot LifeCoach leerde ik wat het lichaam ons te vertellen heeft en welke rol adem speelt in ons leven. Na deze ervaring is er voor mij een hele nieuwe wereld geopend. Om nog meer ervaring op te doen ben ik de intensive retreat gaan doen en na deze week besloot ik mij te specialiseren als ademcoach.

Anton Wolffenbuttel | Lifecoach Tiel | Coach Tiel | Breathfulness coach en autisme coach

Anton Wolffenbuttel
Lifecoach

Ervaringsdeskundige

Ik ben als vader van een zoon met autisme, ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik bied mijn klanten met autisme en AD(H)D mogelijkheden om ze wegwijs te maken in onze maatschappij. Ik ben me er van bewust dat een prettig leven met deze diagnose(s) een flinke uitdaging kan zijn. Daarom begeleid ik mijn klanten waar ik maar kan in de grote zoektocht om de wereld minder ingewikkeld te maken.

2019 Paramedisch Natuurgeneeskundige Quantum therapeut

2016 3-Care specialist (gezonde voeding en leefstijl)

2016 Psycho Sociale Basiskennis (Plato)

2015 Medische Basiskennis (Plato)

2014 Soul Body Fusion Practitioner

2012 Breathfulness Coach

2012 Welness Massage totaal

2010 HBO LifeCoaching

2019 Verbeterde Meldcode huislijk geweld en kindermishandeling

2019 Integrale zorg in toekomst (congres)

2018 Casuïstiek 2018

2017 Buikhersenen relatie Brein en buik

2017 Burn-out, eczeem en Ziekte van Lyme

2017 Jaaropleiding van Passie naar Professie

2017 Metabolics (congres)

2017 Casuïstiek 2017

2017 Angst, stress en burn-out: ziekten van onze tijd (congres)

2017 Stress & depressie

2016 Zoönosen

2016 State of the  Art Diagnose (congres)

2016 De bijnieren Oorzaken en Oplossingen (congres)

2016 Is preventie de grote belofte voor de toekomst (congres)

2014 Meldcode en huislijk geweld

2014 Signaleren & Rapporteren

2013 Helende kracht van familie structuren