Over Anton

Ik ben Anton Wolffenbuttel. Wat ik mijn hele leven al met plezier doe, is mensen begeleiden. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige op de afdelingen intensive care, chirurgie en spoedeisende hulp. Daar heb ik geleerd om snel dingen te overzien, actie te ondernemen, te improviseren en altijd rustig te blijven. Met die  rust begeleid ik mensen vanuit mijn eigen praktijk.

Holistische benadering

Voor iedere lichamelijke klacht, kan een dieperliggende, innerlijke blokkade de oorzaak. Vanuit de holistische benadering dat ademhaling, voeding, beweging en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zie ik verbanden tussen lichamelijke klachten.Ik geloof dan ook in het zelf genezend vermogen van de mens. De sleutel is de balans vinden tussen deze elementen.

Mijn streven is, dat mensen zich bewust worden van hun onderbewustzijn. Ik kan genieten van groei, van stappen die mijn klanten maken als ik met ze mag werken. Tijdens mijn sessies en begeleidingsgesprekken geef ik hen onvoorwaardelijke aandacht en zorg ik ervoor dat ze zich veilig, gezien en gehoord voelen.

Wat voor mij centraal staat, is dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen proces van zelfrealisatie. Tijdens mijn opleiding tot LifeCoach leerde ik wat het lichaam ons te vertellen heeft en welke rol adem speelt in ons leven. Na deze ervaring is er voor mij een hele nieuwe wereld geopend. Om nog meer ervaring op te doen ben ik de intensive retreat gaan doen en na deze week besloot ik mij te specialiseren in Breathfulness, als ademcoach.

Daarnaast ben ik als vader van een zoon met autisme ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik bied mijn klanten met autisme en AD(H)D mogelijkheden om ze wegwijs te maken in onze maatschappij. Ik ben me er van bewust dat een prettig leven met deze diagnose(s) een flinke uitdaging kan zijn. Daarom begeleid ik mijn klanten waar ik maar kan in de grote zoektocht om de wereld minder ingewikkeld te maken.

0 Shares